Get Adobe Flash player
Domov

NOGOMET, ČETRTFINALE, STAREJŠI DEČKI

 

Na naši šoli smo izvedli četrtfinalno tekmovanje v nogometu za starejše dečke. V naši skupini C so sodelovale osnovne šole, ki so se na to tekmovanje uvrstile na podlagi predtekmovanj iz svojih področnih centrov. Na turnirju so sodelovale OŠ Šalek Velenje, OŠ Starše, I. OŠ Žalec in mi, kot domačini in gostitelji.

Glede na odlično igro na področnem tekmovanju, je bil naš cilj osvojiti najmanj drugo mesto in se uvrstiti v polfinale. S sodelovanjem celotne ekipe in s kolektivno igro, nam je uspel velik podvig. Osvojili smo drugo mesto in s tem dobili pravico nastopa v polfinalu vzhod, I. skupina. Uvrstili smo se med šestnajst ekip v Sloveniji. Pohvaliti velja vse igralce, zadetke za našo ekipo so dosegli Domen Brumec tri zadetke, Tim Mikša tri zadetke in Žiga Strmšek dva zadetka. Kapetan ekipe je bil Žiga Strmšek. Odlično delo je opravila tudi zapisnikarska miza, saj je tekmovanje potekalo nemoteno in brez zapletov, kar so pohvalili tudi drugi vodje ekip.

Rezultati naših tekem:

OŠ Kajetana Koviča Poljčane : OŠ Starše

3 : 1

I. OŠ Žalec : OŠ Kajetana Koviča Poljčane

6 : 2

OŠ Kajetana Koviča Poljčane : OŠ Šalek Velenje

3 : 3


Končni vrstni red:

1. I. OŠ Žalec

2. OŠ Kajetana Koviča Poljčane

3. OŠ Šalek Velenje

4. OŠ Starše

 

 

 

Ekipa naše šole, čepijo z leve: Tim Mikša, Žiga Fermolšek in Domen Brumec. Stojijo z leve: Žiga Strmšek, Jan Mravinec, Vid Berglez, Matic Strmšek in Miran Voglar

 

 

 

Zapisnikarska miza s sodnikom, z leve: Ranko Leskovar, Maruša Mlakar, Veronika Lesnika in sodnik Gojčič Tomaž

 

Miran Voglar