Get Adobe Flash player
Domov | Blogi | MarinaK's blog

Pred kratkim sem bila na zimski modni reviji v Avstriji, predstavljala sem oblačila znane modne kreatorke Laure Biaggioti.

Napočila je sobota in ta sobota je bila nekaj posebnega, saj je bil prav to dan za modno revijo. Zjutraj sem se morala zbuditi že ob petih, ob sedmih je namreč že bilo zbiranje in takoj zatem pomerjanje oblačil.

Imeli smo pet izhodov, zato sem pomerjala kar cele štiri ure, in to roza plašč, vijolično majico in še marsikaj. Ko sem stopila na oder, mi je režija povedala,  da sem lepa in da moram na reviji nositi prav ta oblačila. Po pomerjanju  smo šli jest v restavracijo Schlossberg. Hrana je bila odlična, jedla sem avstrijske specialitete, vse so bile zame nekaj novega in bile so seveda odlične.

Po kosilu smo šli v dvorano, kjer je potekala modna revija. Bila sem malo živčna in neučakana. Končno se je modna revija pričela. Dobro sem opravila svoje delo. Bili smo prvi in četrti, na koncu pa še defile. Žirija  je glasovala in se odločila, da je naša skupina druga. Dobili smo pokal, sledila je pogostitev in kmalu se je moje potovanje končalo.

Naslednjič pa vam bom poročala o novem modnem dogodku.

Gaja Gajšek